PERHATIAN: Khas buat anda yang ada masalah rambut kerinting dan kusut..

Bagaimana 1,746+ pelanggan kami Berjaya luruskan rambut kerinting

4 0 m i n i t j e r ! 😱

Hanya dari rumah..

Hanya follow 3 langkah jer untuk rambut kemas & lurus.

Jimat masa, tenaga & wang anda.
Tak perlu keluar rumah ke salon mahal-mahal pun..

Tak percaya?
Tonton video di bawah sekarang!

Adakah anda Mengalami masalah seperti..

Serabut dengan rambut kerinting?

Serabut dengan rambut yang tak terurus?

Rambut terlalu kusut sampai nak sikat pun susah, sakit kepala?

Nak luruskan rambut dengan kos minima, cepat dan mudah?

Tercari-cari produk luruskan rambut yang terbukti berkesan di pasaran?

Memperkenalkan..

STRAIGHT PRO!

100% Lulus KKM (NOT200201170K).
Dipercayai, Halal & Selamat Digunakan.

KELEBIHAN STRAIGHT PRO

Meluruskan Rambut Serta-Merta

Teknologi ramuan Straight Pro memberi kesan serta-merta. Hanya apply selama 40 minit pada rambut & bilas. Terus nampak kesan lurus pada rambut.

Jimat Kos Dari Lurus Rambut Di Kedai

Jimat dari ke kedai yang habis beratus ringgit. Buat sendiri di rumah pun boleh lurus.

Mudah Digunakan dan Wangi

Hanya sapu krim dan rapikan dengan serum untuk rambut lurus dan kemas. Berbau wangi.

Sekali Guna Rambut Lurus 3-6 Bulan

Tak perlu apply setiap bulan untuk rambut kekal lurus. Jimat wang ringgit, masa dan tenaga anda.

Selamat dan Berdaftar Dengan KKM

100% lulus KKM, selamat, halal digunakan. Tiada unsur meragukan dan gunakan tanpa was-was. Sah dibawa solat.

CARA GUNA STRAIGHT PRO SET

KANDUNGAN DALAM STRAIGHT PRO SET :

1) STRAIGHTENING SET
2) NEUTRALIZER
3) SLEEK & SHINE SERUM

Siapa yang patut pakai STRAIGHT PRO?

Betul ke Straight Pro ni berkesan?

5/5

Lihat apa kata pengguna² kami sebelum ini..

Tawaran Hebat Jika Anda Order Sekarang. Straight Pro Memberi Jaminan Pulangan Wang 100%.

Kami yakin Straight Pro mampu meluruskan & merawat masalah rambut kusut anda dengan mudah dan berkesan.

Oleh itu, kami menjamin wang anda akan dikembalikan 100% sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk Straight Pro dalam masa 3 hari dari tarikh pembelian mengikut terma dan syarat.

Order sekarang, bayar pada posmen Ninja Van. Amacam?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

*Tertakluk kepada kawasan liputan pihak kurier Ninja Van.

Pilih pakej anda & order sekarang sebelum terlambat!

Play Video

Klik play untuk lihat video testimoni lagi..

Dah sedia untuk selesaikan masalah rambut kusut anda?

JOM DAPATKAN HARGA DISKAUN INI, SILA KLIK BUTTON BUY NOW DI BAWAH SEKARANG.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga tetap dan tiada diskaun akan diberikan.

100% Free Shipping

Tiada cas penghantaran ke seluruh Malaysia dengan kurier Ninja Van.

100% Jaminan Wang

Sekiranya tidak berpuas hati, wang akan dikembalikan 3 hari dari tarikh pembelian.

100% Puas Hati

Kesan serta-merta rambut kembali lurus dan kemas selepas 40 minit penggunaan Straight Pro.

Soalan Lazim Yang Customer Kami selalu tanya

Masih ragu – ragu untuk membeli Straight Pro? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

STRAIGHT PRO merupakan produk pelurus rambut untuk kegunaan di rumah terdiri daripada 3 bahan utama iaitu Straightening Cream, Neutralizer, Sleek & Shine Serum.

Bahan asas  STRAIGHT PRO selamat digunakan ke atas rambut tanpa kesan sampingan yang merbahaya mengikut standard & teknologi German .

Tidak, gunakan STRAIGHT PRO tidak lebih 1 kali setiap 1 minggu.

Cara penggunaan STRAIGHT PRO adalah sepantas 30 ke 45 minit .

1 – Sapukan Straightening Cream (STEP 1)  dengan rata di keseluruhan rambut dan biarkan selama 15-30 minit kemudian basuh.

2 – Kemudian sapukan pula Neutralizer (STEP 2), biarkan selama 30 minit.

3 – Kemudian gunakan Serum (STEP 3) rambut bagi mengekalkan rambut lembut, lurus dan sihat.

Boleh, gunakan dari belakang rambut ke depan. Pastikan straightening cream di sapu rata.

Tidak kerana tiada pewarna rambut  dicampurkan.

Tidak digalakkan mengguna ketika mengandung kerana dikhuatiri perempuan mengandung mengalami alahan dengan produk.

Tidak jika gunakan dengan betul dan mengikut arahan.

Elakkan meluruskan rambut atau dye rambut dalam masa seminggu dari masa penggunaan. Sapukan Sleek & Shine dengan kerap untuk pastikan rambut sentiasa lembut, berkilat dan sihat.

STRAIGHT PRO memang dirumuskan untuk meluruskan dan melembutkan rambut untuk mereka yang mempunyai rambut kering. Sapukan Sleek & Shine dengan kerap untuk pastikan rambut sentiasa lembut, berkilat dan sihat.

3 – 6 bulan bergantung pada penjagaan customer. Elakkan ikat rambut dengan ketat dan topi selalu.  Sapukan Sleek & Shine dengan kerap untuk pastikan rambut sentiasa lurus. Digalakkan iron rambut seminggu sekali jika perlu.

Tidak jika gunakan dengan betul dan mengikut arahan. Elakkan meluruskan rambut atau dye rambut dalam masa seminggu dari masa penggunaan. Sapukan Sleek & Shine dengan kerap untuk pastikan rambut sentiasa lembut, berkilat dan sihat.

Tak boleh iron semasa proses luruskan rambut dengan STRAIGHT PRO. Boleh gunakan iron selepas 1 minggu dari penggunaan STRAIGHT PRO.

Neutralizer dan Serum berbau wangi. Straightening cream STRAIGHT PRO kurang berbau seperti produk salon atau produk luruskan rambut yang lain.

Bergantung pada panjang, ketebalan dan tahap kerinting rambut anda.

Tidak jika gunakan dengan betul dan mengikut arahan. Pastikan rambut asal tidak rosak dan tak mengalami masalah rambut gugur.

Tidak, dikhuatiri kulit kepala ada alahan dengan perlurus rambut. Sapukan straightening cream 1 cm dr kulit kepala.

Digalakkam untuk tidak basah rambut selama 3 hari dari penggunakan STRAIGHT PRO untuk mengekalkan efek rambut lurus.

Tidak, sebab rambut kerinting adalah sebab genetic. Rambut baru akan tumbuh mengikut jenis rambut asal. Boleh guna STRAIGHT PRO selepas rambut baru mulai panjang.

Boleh produk ini produk UNISEX.

Tiada jaminan wang dikembalikan tapi ada jaminan rambut akan jadi lurus kalau ikut cara pakai yang betul.

Boleh tiada masalah.

13 tahun kebawah sangat tidak digalakkan.

Boleh kecuali Straightening Cream.

Tiada bahan – bahan atau unsur unsur babi, anjing dan najis.

Sah. Tiada bahan najis atau bahan – bahan yang menghalang untuk sah wudu’.

Kami memang dari HQ,  kami tak jual di Shopee. Kualiti produk takut sama antara kami dengan seller yang kat Shopee

1 kotak expired 2 tahun dari tarikh pembukaan.

Tak digalakkan sebab takut ada alahan dengan produk perurus rambut. Kalau nak pakai juga boleh tapi kami tak jamin

Kalau dekat boleh walk in terus ke HQ. Kalau nak COD pun boleh tapi kawasan yang berdekatan dan akan dikenakan caj delivery (bergantung pada seller)

Dah ikut semua cara pakai dan pantang larang? Kalau dah ikut, hantar gambar produk Step 1. Tengok banyak mana prospek pakai. Minimum separuh bekas.

Tidak ada, harga semua sama kecuali harga repeat order. Kami akan bagi kupon baucer setiap pembelian.

Dalam 1 set ada 3 jenis barang. Ada 2 item jenis krim dan 1 lagi item jenis serum.

Produk ni tak terdapat di kedai atau pasaran biasa, Hanya dari kami saja

Kena pakai ikut step by step dan ikut masa yang ditetapkan setiap step. Tak boleh campur – campur atau pakai sekali gus dalam 1 masa. Kena ikut masa yang ditetapkan.

Biasanya ambil masa hanya 2 hari sahaja. Bergantung pada pos laju dan keadaan, Kadang2 pos laju ada masalah

Tidak sama. Kalau rebonding kena pakai iron dan hasil pun Nampak berbeza pada struktur rambut. Kalau produk ni tak perlu pakai iron dan kesan Nampak seperti natural

Sekali pakai kekal lurus 3-6 bulan bergantung pada cara penjagaan dan lurus dalam semua keadaan rambut. Tak kira masa basah atau kering.

Bergantung pada cara penggunaan. Kalau kerap guna serum maka akan jadi cepat habis dan kalau konsisten pakai akan habis paling kurang dalam 2 minggu.

Tidak ada. Tanda Halal JAKIM hanya terdapat pada produk makanan dan minuman saja.