STRAIGHTPRO

ADVANCE

LIHAT BAGAIMANA 80,074 PENGGUNA TELAH BERJAYA LURUSKAN RAMBUT DENGAN STRAIGHTPRO

Rambut Kerinting? Kasar ? Kusut?

Dah bermacam cara nak luruskan rambut tak berhasil ? Lurus hanya tahan sebulan je ? Guna IRON pun tak tahan rambut cepat putus? Lepas ni boleh cuba Straightpro Advance! Sapu2 je terus lurus.

Memperkenalkan..

Pelurus Rambut Tanpa Rebonding

100% Selamat Lulus KKM

No Rujukan : NOT170904031K

Jom kita tengok video cara pemakaian

 StraightPro Advance di bawah 👇👇

Bagaimana Straightpro Advance Berfungsi?

Kelebihan Menggunakan Straightpro Advance

  • Meluruskan rambut dengan pantas tanpa rebonding
  • Rambut lembut dan mudah diurus
  • Rambut lebih bersinar
  • Tidak perlu ke saloon
  • Mudah digunakan & jimat
  • Dijamin HALAL & sah solat

Lulus KKM & Selamat Digunakan

* No pendaftaran yang dikeluarkan oleh KKM. Boleh semak di npra.gov.my

Lihat Testimoni Pengguna Straightpro

*Slide ke kiri untuk lihat lebih banyak testimoni

Tawaran Hebat Jika Anda Order Sekarang. Straightpro Memberi Jaminan Pulangan Wang 100%.

Kami yakin Straightpro mampu meluruskan rambut  dengan mudah dan berkesan.

Oleh itu, kami menjamin wang anda akan dikembalikan sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk Straightpro dalam masa 7 Hari dari tarikh pembelian.

Order sekarang , bayar pada posmen Ninja Van. Amacam?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • – Barang akan sampai dalam 2-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima
  • – Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada driver Ninja Van ketika barang sampai.
  • – Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

*Tertakluk kepada kawasan liputan pihak kurier Ninja Van

Pilih pakej anda & order sekarang sebelum terlambat!

  • 00JAM
  • 00MINIT
  • 00SAAT

Jom dapatkan harga diskaun , sila klik button buy now di bawah sekarang

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga tetap dan tiada diskaun akan diberikan.

100% Free Shipping

Tiada charge penghantaran ke seluruh Malaysia dengan kurier Ninja Van

100% Jaminan Wang

Sekiranya tidak berpuas hati, wang akan dikembalikan 7 hari dari tarikh pembelian.

100% Puas Hati

Sekiranya tidak berpuas hati, wang akan dikembalikan 7 hari dari tarikh pembelian.

Hotline Customer Service

Whatsapp : +60 19-358 1558