PERHATIAN: Khas buat anda yang ada masalah rambut beruban..

Rahsia Hitamkan Rambut Serta-Merta Sepantas 20 minit dan rambut hitam semulajadi selama..

3 ke 8 bulan! 😱

Hanya follow 3 langkah jer untuk hitamkan semula rambut dengan shampoo & serum.
Tak perlu rawatan mahal-mahal..
Tak percaya?
Tonton video di bawah sekarang!

Adakah anda Mengalami masalah seperti..

Rambut putih uban & nak hitamkan balik rambut?

Rambut nampak tak kemas dengan tompok-tompok putih uban?

Rambut 'putih' sebelum usia?

Dah cuba macam-macam produk hitam rambut tapi tak berkesan?

Tercari-cari produk hitamkan rambut yang dipercayai di pasaran?

Memperkenalkan..

BLACK

MENGKUDU

Anti-Uban Hairset Syampu + Serum.
100% Lulus KKM (NOT200201170K).
Halal & Selamat Digunakan.

KELEBIHAN BLACK MENGKUDU ANTI-UBAN HAIRSET

Menghitamkan putih uban serta-merta.

Teknologi ramuan syampu Black Mengkudu memberi kesan serta-merta. Hanya apply selama 20 minit pada rambut & bilas. Terus nampak kesan hitam semulajadi pada rambut.

Mencegah dan melambatkan uban tumbuh

Ramuan serum pada Black Mengkudu membantu pertumbuhan anak rambut baru, secara tidak langsung mencegah pertumbuhan uban.

Mudah digunakan

Hanya syampu rambut, bilas dan rapikan dengan serum untuk rambut kembali hitam dan sihat.

Sekali pakai boleh hitam sampai 3 - 8 bulan

Tak perlu apply setiap bulan untuk rambut kekal hitam. Jimat wang ringgit dan masa anda.

Melebatkan rambut

Ramuan serum pada Black Mengkudu dapat mengawal masalah gugur, kelemumur & rambut kekal sihat.

Bahan dan kesan semulajadi

100% lulus KKM, selamat, halal digunakan serta buatan Malaysia (dikilangkan di Seremban, Negeri Sembilan).

uNBOXING BLACK MENGKUDU ANTI-UBAN HAIRSET

SIJIL LULUS KKM

Siapa yang patut pakai BLACK MENGKUDU?

Jom Baca Feedback Pelanggan Yang Dah Cuba Produk BLACK MENGKUDU

5/5

Tawaran Hebat Jika Anda Order Sekarang. Black Mengkudu Memberi Jaminan Pulangan Wang 100%.

Kami yakin Black Mengkudu mampu menghitamkan & merawat masalah rambut uban anda dengan mudah dan berkesan.

Oleh itu, kami menjamin wang anda akan dikembalikan 100% sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk Black Mengkudu dalam masa 3 hari dari tarikh pembelian.

Order sekarang, bayar pada posmen Ninja Van. Amacam?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

*Tertakluk kepada kawasan liputan pihak kurier Ninja Van.

Pilih pakej anda & order sekarang sebelum terlambat!

Dah sedia untuk selesaikan masalah uban rambut anda?

JOM DAPATKAN HARGA DISKAUN INI, SILA KLIK BUTTON BUY NOW DI BAWAH SEKARANG.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga tetap dan tiada diskaun akan diberikan.

100% Free Shipping

Tiada cas penghantaran ke seluruh Malaysia dengan kurier Ninja Van.

100% Jaminan Wang

Sekiranya tidak berpuas hati, wang akan dikembalikan 3 hari dari tarikh pembelian.

100% Puas Hati

Kesan serta-merta rambut kembali hitam selepas 20 minit penggunaan Black Mengkudu.

Soalan Lazim Yang Customer Kami selalu tanya

Masih ragu – ragu untuk membeli Black Mengkudu? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Black Mengkudu merupakan produk terbaru yang dihasilkan untuk menghitamkan rambut dan mencegah pertumbuhan uban dengan lebih cepat dan mencegah rambut gugur dan membuat rambut kekal hitam dan bersinar.

Selain itu, Black Mengkudu mempunyai 2 bahan asas dalam 1 set iaitu Shampoo untuk menghitamkan rambut dan  Serum Anti Uban untuk menghentikan pertumbuhan uban baru.

Bahan asas Black Mengkudu menggunakan bahan-bahan organic atau herba yang selamat digunakan keatas rambut tanpa kesan sampingan yang merbahaya mengikut standard.

Shampoo Black Mengkudu hanya perlu digunakan 2-3 minggu sekali dan Serum Anti Uban boleh diamalkan sekali sehari penggunaan.

Lelaki dan perempuan boleh guna dari lingkungan usia umur 15 tahun dan ke atas.

Setiap set Black mengandungi 4 paket Shampoo Black Mengkudu bersaiz 40ml dan Serum Anti Uban bersaiz 50ml.

Bau wangi. Anggaran dalam 3 hingga 8 bulan sekali guna. Dalam 1 set ada 2 sachet dan boleh digunakan sebanyak 4 kali pakai bergantung pada panjang rambut. Serum boleh spray 3 atau 4 kali sehari dan boleh tahan selama 2 bulan.

Penghantaran menggunakan Ninja Van secara COD ke seluruh Semenanjung Malaysia sahaja. 

2 Tahun jika sachet shampoo tidak dibuka.