PERHATIAN: Khas buat anda yang nak lebatkan janggut, misai dan jambang. Ini berita baik untuk anda.

Bagaimana 10,000+ Lelaki Kami Berjaya Bantu Lebatkan Janggut, Misai, Jambang

DALAM 2 - 4 minggu jer ! ­čś▒

Hanya Sapu Minyak jambang ni..

Hanya perlu sapu je minyak dan jaga rutin untuk lebat janggut, misai dan jambang ni.

Tak perlu habis duit mahal-mahal pergi operate tanam rambut bagai..

Tak percaya?
Tonton video di bawah sekarang!

Adakah anda Mengalami masalah seperti..

MUKA LICIN takda misai, janggut, jambang?

Jambang SELALU KUSUT, KERING, GATAL atau KERAP GUGUR?

TAK TAHU nak lebatkan misai, janggut dan jambang SEDIA ADA?

Jambang TAK SAMA LEBAT kiri kanan?

Dah CUBA MACAM-MACAM produk jambang tapi tak berkesan?

Memperkenalkan..

MENSIVE MOUSTACHE & BEARD OIL!

100% Lulus KKM (NOT150203054K).
Dipercayai, Halal & Selamat Digunakan.

KELEBIHAN MENSIVE MOUSTACHE & BEARD OIL

Menggalakkan pertumbuhan misai, janggut dan jambang

Mensive Beard Oil menggunakan minyak dari ramuan moden terbaik yang terbukti 3X lebih serapan dari krim biasa.

Lebat, rapi dan melembutkan misai, janggut dan jambang

Setiap bahan adalah semulajadi dan digaulkan mengikut formulasi moden yang terbukti berkesan membantu anda dapatkan jambang idaman.

Melembabkan kulit pada muka dan bawah jambang

Minyak jambang Mensive tidak melekit, selesa dan melembabkan kulit. Juga minyak ini berbau wangi.

Mengelakkan kelemumur pada jambang

Minyak jambang Mensive lambat kering dan dapat mengelakkan kelemumur ‘bersarang’ di jambang anda.

Jambang lebih segar, berkilat dan terurus

Hanya perlu apply minyak 1-2 titis (ikut kepada ketebalan jambang) untuk jambang nampak segar, kemas dan berkilat. 

Selamat dan Berdaftar Dengan KKM

100% lulus KKM, selamat, halal digunakan. Tiada unsur meragukan dan gunakan tanpa was-was. Sah dibawa solat.

KANDUNGAN DALAM MENSIVE MOUSTACHE & BEARD OIL

CARA GUNA MENSIVE MOUSTACHE & BEARD OIL

Siapa yang patut pakai MENSIVE BEARD OIL?

Betul ke MENSIVE BEARD OIL ni berkesan?

5/5

Lihat apa kata pengguna┬▓ kami sebelum ini..

Tawaran Hebat Jika Anda Order Sekarang. Mensive Beard Oil Memberi Jaminan Pulangan Wang 100%.

Berdasarkan kepada testimoni┬▓ pelanggan kami sebelum ini, kami yakin Mensive Moustache & Beard Oil mampu melebatkan janggut, misai dan jambang anda sekiranya anda menggunakan dengan cara yang betul selepas pembelian.

Oleh itu, kami menjamin wang anda akan dikembalikan 100% sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk Mensive Beard Oil dalam masa 3 hari dari tarikh pembelian mengikut terma dan syarat.

Order sekarang, bayar pada posmen Ninja Van. Amacam?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

*Tertakluk kepada kawasan liputan pihak kurier Ninja Van.

Pilih pakej anda & order sekarang sebelum terlambat!

Dah sedia untuk lebatkan janggut, misai dan jambang anda?

Jangan tunggu lagi..

JOM DAPATKAN HARGA DISKAUN INI, SILA KLIK BUTTON BUY NOW DI BAWAH SEKARANG.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga tetap dan tiada diskaun akan diberikan.

100% Free Shipping

Tiada cas penghantaran ke seluruh Malaysia dengan kurier Ninja Van.

100% Jaminan Wang

Sekiranya tidak berpuas hati, wang akan dikembalikan 3 hari dari tarikh pembelian.

100% Puas Hati

Kesan serta-merta rambut kembali lurus dan kemas selepas 40 minit penggunaan Straight Pro.

Soalan Lazim Yang Customer Kami selalu tanya

Masih ragu – ragu untuk membeli Mensive Beard Oil? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan.┬á

YA , MBO ni mesra pengguna dan sesuai untuk semua kaum Melayu, Cina, India, Arab dan lain-lain dari umur 15 – 40 keatas.

Titis pada tapak tangan dan ratakan pada janggut dan misai. Akan diajar cara guna selepas pembelian.

Ya tuan. MBO selamat digunakan serta lulus KKM (NOT15203054K).

Ikut feedback customer sebelum ni, insha Allah kesan boleh nampak seawal 2 minggu (ada yang lebih awal).

Penggunaan harus berterusan untuk kesan yang lebih baik dan bergantung jugak pada hormon dan ginetik kita.

Ada yang cepat ada yang lambat, kena sabar dan guna secara konsisten sahaja.

(Kita pernah ada feedback Chinese berjambang selepas guna botol ke-11!)

Tiada apa yang mustahil selagi kita berusaha.

Ya boleh tuan.

Kita ada banyak feedback customer yang tak pernah berjambang, berjambang dengan baik lepas cuba MBO.

Yang penting kena berani cuba dan berusaha. Tak cuba tak tahu hehe.

So far, MBO sesuai untuk semua kulit dan tiada kesan negatif lepas pakai.

Kesan sampingan lain, bulu-bulu muka tumbuh hehe..

Proudly Made in Malaysia. Local product, international quality.

Expired date adalah 2 tahun selepas produk dibuka.

Kami lebih galakkan tuan untuk guna Mensive Hair Tonic sebab Hair Tonic tu memang di
formulasi khas utk masalah rambut dan kulit kepala.

Ikut pengalaman kami, satu botol boleh tahan sehingga 2 bulan jika guna 1 – 2 titik pagi sekali, petang sekali.

Kalau guna lagi kerap, tahan sebulan lebihkurang macamtu.